28 martie 2011

A disparut fericirea absoluta


Tocmai ii spuneam si ei ca simt un gol in mine...un gol ce nu poate fi umplut usor si cu orice

Unii considera o prostie sa scrii..sa te exteriorizei prin cuvinte..dar daca asta simti, asta scrii !

Unde e lumea aceea vesela si plina de viata? unde e primavara insorita in care toti copii ies sa se joace ca si gazutele la soare..unde e copilul din mine care parca ieri se juca in fata blocului cu papusi, care juca un doi trei la perete stop, baba oarba, telefonul fara fir, sultanul. Acestea sunt putinele jocuri de care cred ca toti va aduceti aminte! Stateam de dimineata si pana seara si ne jucam ! Acum lasam jocurile acelea pentru a juca Farm ville sau city ville..Cs, metin , triburile si alte jocuri pe net! Unde ne este copilaria? Cand iesim in oras..iesim la un suc, la o cafea, o petrecere, uitam ce inseamna joaca

TOTI INCEARCA SA SE MATURIZEZE INAINTE DE VREME ! Fetele la varste de 11 12 ani ies machiate mai rau ca cele mari :-j ...de ce oare se schimba asa timpurile?

Si am un gol in stomac...mi-e dor sa mai fiu copil, acum, adolescenta fiind ,am alte responsabilitati si copilaria a trecut!

Chiar daca nu esti un copil ai nevoie de afectiune, de tandrete, iubire, ocrotire ! de unde toate astea daca lumea nu mai stie ce sunt acestea? Majoriatatea vad materialul nu si sufletul si asta este greseala imensa ce ne impiedica sa traim fericiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu